واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

موضع فرانسه برای همکاری با طالبان؛ تشکیل دولت انتقالی

سخنگوی دستگاه دیپلماسی فرانسه در زمینه تحولات افغانستان با تاکید بر تشکیل دولت انتقالی در این کشور گفت، پاریس در حال همکاری با شرکای خود برای ایجاد اجماع بین المللی است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 01
کد خبر: ۱۰۰۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در نشست هفتگی با خبرنگاران در روز سه شنبه به آخرین تحوات در زمینه افغانستان پرداخت و گفت، مدر حال همکاری با شرکای خود برای ایجاد گسترده‌ترین اجماع بین المللی ممکن در زمینه تحولات افغانستان هستیم.

به گزارش «وبگاه وزارت خارجه فرانسه» سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در پاسخ به سئوالی در زمینه تازه‌ترین واکنش پاریس به تحولات افغانستان و شروط این کشور برای به رسمیت شناخات طالبان گفت: «موضع فرانسه روشن است. همانطور که "امانوئل ماکرون" رئیس جمهور و وزیر خارجه بار‌ها تاکید کرده اند، ما شرایطی را وضع کرده‌ایم. ما خواستار اعمال آن‌ها هستیم نه صرفا بیان کلمات. ما در حال همکاری با شرکای خود برای ایجاد گسترده‌ترین اجماع بین المللی ممکن در این مورد هستیم.»

سخنگوی وزارت خارجه فرانسه افزود: «محوریت خواسته‌های ما احترام به حقوق بشرو حمایت ازهمه کسانی است که حق دارند با دریافت پناهندگی تحت حمایت قرار گیرند و همچنین آزادی خروج از افغانستان برای همه کسانی که مایل به این کار هستند. احترام به حقوق بشر و به ویژه احترام به کرامت بانوان افغانستانی و کنار گذاشتن تروریسم، دسترسی رایگان به کمک‌های بشردوستانه و ایجاد دولت انتقالی از طریق مذاکرات جاری در دوحه نیز از جمله انتظارات ماست.»

این دیپلمات فرانسوی درباره موضوع نشست مجازی وزرای خارجه کشور‌های جی-۷ گفت: «هدف مشترک ما تضمین ادامه تخلیه‌های بشردوستانه برای همه مردان و زنانی است که کار آن‌ها را در معرض خطر قرار می‌دهد و همچنان مایلند کشور را به هر طریق ممکن ترک کنند، به ویژه از طریق بازگشایی سریع، امن و ایمن فرودگاه کابل. این موضوع مورد بحث جلسات امروز در جی-۷ و شورای امنیت سازمان ملل متحد است و ما قطعنامه‌ای در این زمینه به همراه ایالات متحده، آلمان و انگلیس ارائه می‌دهیم.»

روز گذشته نیز وزارت خارجه انگلیس طی بیانیه‌ای با تشکیک در پایبندی طالبان به انجام ندادن اقدامات تلافی‌جویانه علیه نظامیان بیگانه، گفت اگر طالبان به تعهداتش عمل کند، لندن نیز با آن‌ها تعامل خواهد داشت.

رسانه‌های بین‌المللی در نخستین دقایق بامداد سه‌شنبه گزارش دادند آخرین هواپیمای آمریکایی با فرودگاه کابل را ترک کرد تا افغانستان از نیرو‌های اشغالگر خارجی تخلیه شود. خروج آمریکا از افغانستان در حالی به پایان رسید که انتقاد‌ها از «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا پس از کشته شدن ۱۳ نظامی تروریست آمریکایی بر اثر انفجاری در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی «حامد کرزای» در کابل، پایتخت افغانستان بالا گرفته است. این انفجار عصر پنجشنبه (۵ شهریور/۲۷ اوت) اتفاق افتاد و ده‌ها نفر در آن کشته و زخمی شدند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار